keskiviikkona, maaliskuuta 14

You can call me Sir

Taas uusi ylennys. Nyt pääsin majurin 1. tasolle, eli kultaiseen tähteen käsiksi. Seuraavaksi liipasimella on everstiluutnantit natsat.


Tässä Northern Strikeä (NS) pelatessa huomasin, että jostakin syystä noita unlock pisteitä tuli ihan solkenaan. Jos otta nämä kaksi ylennystä pois, niin silti minulle siunaantui jostain ainakin 5 "ylimääräistä" unlock pistettä.

Jossakin NS kirjoituksissa luki, että lisälevyn erikoisbadgeista saa unlock pisteen, jota voi käyttää joko NS unlockejen avaamiseen tai tavallisten unlockien avaamiseen. Kyllähän noita NS badgejakin on tullut, mutta eihän niitä edes ole 5:tä!


Vaan eipä passaa valittaa, jos on extrapisteitä käytössä. Ostelin pisteillä yhden sieltä ja toisen täältä ja kun en muutakaan keksinyt, niin sijoitin muutaman pisteen perus rivimieheen.

Rivimiestäkin tulee nykyään pelattua kentissä, jossa on kamala trafiikki. 64 pelaajan palvelimella on välillä niin kova ruuhka ja meininki, ettei oikein ehdi strategioita miettimään tai snaippausasemia hieromaan. Silloin on usein helpointa ottaa perusjääkärin rojut ja kiitää kentälle.


Titaanipeli tuntuu edelleen päivä päivältä houkuttelevammalta vaihtoehdolta. Sen moninaiset strategiset mahdollisuudet ovat saaneet perus lipunryöstön maistumaan vähän puulta. Välillä kun lipunryöstössä vaan juostaan kilpaa lipulta toiselle ja välillä niitataan joku... Titaanipelissä sensijaan... no lueppa aikaisempi kommenttini!

Ei kommentteja: