tiistaina, maaliskuuta 20

Alt+Tab ongelma

Battlefieldissä, niin kuin monessa muussakin Windows pelissä on se ongelma, että kun yrittää käydä käyttöjärjestelmän puolella niin peli kaatuu (useimmiten). Toisinaan käyttiksen puolella käyminen voi olla tärkeää jos esim. virustarkistus on pyörähtänyt käyntiin ja se pitää saada suljettua jottei kone tökkisi pelissä.

Netissä mainostavat löytäneensä kiertotien asian korjaamiseksi. Se liittyy jotenkin introvideoihin, nimittäin ensimmäinen ohje on poistaa ne. Uudelleennimeä tai poista hakemiston C:\Program Files\Electronic arts\Battlefield 2142\mods\bf2142\Movies sisältö. Tämä poistaa alun introt (nopeuttaa tietysti myös peliin pääsyä, kun ei tarvitse aina katsella niitä videoita). Jos (ja kun) tämä ei auta niin lataa ja asenna korjaustiedosto.

Tuo korjaustiedosto itseasiassa näyttää vain kopioivan uuden Dice videon tuonne hakemistoon. Mitä se sitten auttaa?!? En tiedä, mutta muutaman kerran olen onnistunut alt+tab yhdistelmällä käymään työpöydällä ja päässyt vielä palaamaan takaisin peliin - jopa kesken pelin! Tosin on Battlefield edelleen myös kaatunut samassa yhteydessä.

2 kommenttia:

Anssi Hakkarainen kirjoitti...

No justiinsa sama ongelma on vaivannut, täytyypä testata tuo vinkki. Toivotaan, että jeesaa. Hieman stabiilius ongelmia ajoittain pelissä muutenkin..

Jamppu kirjoitti...

Ei toi kovin aukottomasti näytä toimivan. Minulla ei nyt ole toi alt+tab toiminut muutamaan viimeseen kertaan ollenkaan!

Stabiliusongelmat saattavat johtua palvelimen päästä, sillä toissapäivänä kun meillä oli Jalpertin kanssa pelisessiot niin peli kaatui vuorotellen molemmilta toistuvasti. Ehkä EA päivitteli jotakin tai internetillä oli vain huono päivä!