lauantaina, maaliskuuta 17

Piruilua helikoptereille

Keksin oivan tavan pottuilla helikoptereille oikein olan takaa. Titaanipelissä, kun vihollistitaanin kilpi on hävinnyt järjestä itsesi vihollisen titaanin päälle. Titaanin kilpihän on auki vain peräpäästä, etuosan helikopteritasanne on edelleen suojakilven alla.

Huomasin jännän pikku yksityiskohdan. Suojakilpi kannattelee liikemiinoja! Eli mene suojakilven viereen titaanin päällä ja heitä molempiin laitoihin (kohtiin jossa helikopterit ovat) pari miinaa, niin pitkälle kuin mahdollista. Itse asiassa titaanin reunoja pitkin pääsee aivan helikopterien viereen, josta saa miinat heitettyä suoraan niiden päälle tai jopa eteen.

Kuvassa näkyy kuinka miinani "leijuvat" kilven päällä helikoptereita odottamassa


Kun helikopteri lähtee, niin liikemiinat aktivoituvat ja kabooom! Varma tapa estää helikoptereita lähtemästä liikkeelle. Jos oikein hyvä onni käy, niin vihollisen kuljetushelikopteri on vielä täysin populoitu ja siitähän niitä pisteitä sitten ropiseekin ;)

2 kommenttia:

Anssi Hakkarainen kirjoitti...

Huh huh, tuo on jo tähän peliin liittyen syvempää salatietoutta..moiseen temppuun menee minulta varmaan vielä tovi..

Jamppu kirjoitti...

No sinullekin tiedoksi, kun alat kasvattaa seuraavaa sotilastasi. Pioneeri ei ole lainkaan huono voihtoehto - varsinkaan tiettyihin ajoneuvokeskeisiin kenttiin. Pioneerin unlockeista tavoiteltavimmat ovat varmasti Pillum raskaampi panssarintorjuntakivääri ja liikemiinat. Myös Norther Striken liikemiinan houkuttaja on mielenkiintoinen tuttavuus.