sunnuntaina, maaliskuuta 25

Isoja palkintoja badgeista

Osa pelin kunniamerkeistä palkitsevat saajansa aika ruhtinaallisesti. Suurin urapisteportti mitä yksittäisestä kunniamerkistä voi saada on 2000 pistettä. Se vauhdittaa mukavasti kenen hyvänsä uraa. Yleensä kun hyvin alkaa mennä voi välillä tulla useampikin arvomerkki.

Ohessa kuvakaappaus kohtalaisen hyvästä kierroksesta. Yhden kierroksen tulossaldo 2531 urapistettä! Kerran minulle jopa kävi niin, että ylenin kaksi pykälää samalla kertaa. Peli ei tosin sitä huomannut kuin vasta parin päivän päästä. Muillekin saattaa olla tuttu pistenäkymä 13 503/13 000, tms. Tavoitteet on saavutettu, mutta mittarit vaan jatkavat eteenpäin.
Näitä kunniamerkkejä kannattaa siis metsästää.

Välillä olemme Jalpertin kanssa ottaneet erilaisia teemailtoja, joissa on tarkoituksena vain ja ainoastaan jonkin tietys merkin saavuttaminen. Pelin sisällä näet näppärästi BFHQsta kunniamerkkiesi tilanteen. Saavutettujen kunniamerkkien lisäksi näet, mitä eri kunniamerkkeihin tarvitaan ja mitä näistä vaatimuksista sinulta vielä puuttuu.

Kunniamerkin vaatimuksena saattaa esimerkiksi olla globaalisti 10 tuntia jossakin tietyssä ajoneuvossa ja sen jälkeen vielä kierros, jossa ajoneuvolla tapetaan 5. Katsele BFHQta niin ymmärrät paremmin mitä tarkoitan.

2 kommenttia:

Anssi Hakkarainen kirjoitti...

Huh, mieletön kierros..kiitos muista vinkeistä. Siisti muuten tuo klaanilaisten statistiikka blogissa!

Jamppu kirjoitti...

Käy muuten myös katsomassa päivitetyä juttua Kalske.Comista, sielläkin on vähän tilastotiedettä...