maanantaina, maaliskuuta 5

Ylennys: Majuri (2.lk)



Näin se sitten taas napsahti uusi ylennys. Tuo majurin merkki onkin jo vähän komiamman näköinen, kun kessun natsojen jäkeen nuo arvomerkit ovat olleet simppeleitä neliöitä ja viivoja - tämä nyt on jo ruusuke ;) Ylennys oli jo viikonlopun jäljiltä muutamasta pisteestä kiinni, mutta tulipahan kuitenkin.

Melkein merkittävämpi saavutus oli titaanikomentajan arvomerkki, jonka sain kerättyä ekaa kertaa tänään. Minähän sanoin, että titaanipuolella on paljon voitettavaa.

Titaanikomentajan merkin ensimmäiselle tasolle pääsee saavuttamalla 80 titaanikomentajan pistettä. Semmonen sitten pääs käymään.

Matsi oli äärimmäisen tiukka. Meidän oma titaani veteli viimeisiään - vastustaja oli jo aikaa sitten päässyt rynnäköimään titaaniimme. Vihollinen pommitti jo reaktorimme ydintä ja käytävien kaijuttimista kuului pahaa enteileviä varoituksia:" Oman titaanin runko on tuhoutumassa".

Joukkomme maan pinnalla tekivät sitkeää työtä ja pitivät hallussaan kaikkia ohjussiiloja, joka teki vääjäämätöntä työtä meidän eduksi. Olin jo itsekin puolustamassa titaanimme ydintä kun se tapahtui - titaani räjähti. Aluksi luulin, että oma meni, mutta muutamassa sekunnissa tajusin, että se oli vastustajan titaani, kun ei enää kestänyt kaikkien viiden ohjussiilon jatkuvaa moukarointia!


2 kommenttia:

Anssi Hakkarainen kirjoitti...

No niin, eipä keulita liikaa ;)

Jamppu kirjoitti...

Jopo keulii ;)