lauantaina, maaliskuuta 10

Northern strike kokemuksia

Nyt on vähän pelailtu lisäosa Northern Strikea. Täytyy myöntää, että lisäosassa on onnistuttu tuomaan peliin jotakin uutta.

Temaattisesti pohjoiset lumiset maisemat toimivat ja ovat hyvin läsnä NS kentissä. Myös pelaajien uniformut ja ajoneuvojen väritys on muutettu pohjoisten valkeiden maisemien mukaiseksi.

Uusiaa kentissä on aika uutta designia. Esimerkiksi pitkiä kapeikkoja erilaisten siltojen muodossa on ainakin parissa kentässä. Myös mahtavat korkeuserot ovat NSssä arkipäivää. Esimerkiksi Port of Bavaria kentässä pitää hyökkääjän aloittaa hyökäyksensä sinkoamalla itsensä n. 60 metriä korkean jyrkänteen päällä oleviin taloihin. Niin se on muuten myös uutta, että normaaleissa kentissä päästään näiden varastorakennusten sisään ja taistellaan siellä. Muutama lippu on nimittäin näiden varastorakennusten sisällä. Aikaisemmin sisätilat ovat olleet aika pieniä, mutta näissä varastaoissa mahtuu oikein taistelemaan.

Aikaisemmassa Jalpertin postissa ja sen kommentoinnissa keskusteltiinkin jo uudesta Goliath ajoneuvosta. Toinen uusi ajoneuvo on lumiskootteri, jossa ajajalla on kk ja kyytiläisellä ajoneuvojakin nöyryyttävä kranaattitykki. Laite on nopea kuin mikä, mutta se on aika heikko vastustajan tulitukselle.

Ei kommentteja: