perjantaina, maaliskuuta 9

Northern Strike ensikokemuksia

Hieno hetki eilen, kun vanha, mutta niin uusi peli aukesi silmieni eteen. Kenttä oli pimeä (sininen), pelaajien hengitys höyrysi, lunta tippui katoilta, uniformut ja ajoneuvojen väritykset olivat muuttuneet jne. Aivan uudenlainen tuntuma, vaikkakaan peli ei ollut muuttunut yhtään. Huvittavaa oli se, että kaikki oli yhtä sekaisin ensimmäisinä tunteina; kukaan ei osannut mennä oikeaan suuntaa, varsinkin tiukat/tehokkaat strategiat tuntui olevan hukassa kaikilta. Mahtavaa, 10 eurolla saimme aivan uusia pelikokemuksia.

Golliath on erikoinen ajoneuvo, joka todellakin tuo uutta väriä peliin; törkeän hidas mutta erittäin vahvasti varustettu. Aluksi tuntui, että sitä ei voi pudottaa millään (se syö ruokalusikalla battlewalkereita, ilman kastiketta), mutta kun sitä oikein takoo niin kyllä sekin tippuu. Yksin Golliathin kimppuun on aivan turha mennä.

Palaan blogille kunhan saan hieman lisää pelituntumaa. Minulla on sellainen kutina, että tänä viikonloppuna saattaa ihan pikkuisen hiirisormea kutittaa ;)

1 kommentti:

Jamppu kirjoitti...

Minunkin on tarkoitus vielä kommentoida tätä uutuutta, mutta sinäpä ehdit ensin.

Ihan hyvin kuvattu. Tuo fiilis nimittäin tosiaan on vähän oman lainen. Port of Bavaria on sinisen ja valkoisen sävyineen todella oma fiiliksensä. Myös Libeartionf of Leipzig (tms.) on ilta/yö kenttänä makea kokemus.

Goliathista pitää todeta, että on todella tykki vehje. Minulle ei aivan täysin vielä auennut, että mikä sen sitten loppujen lopuksi tuhoaa (5xRDX?), mutta ihan vaan ampumalla se ei helposti hajoa. Laite kun korjaa itse itseään. Kivana pikku yksityiskohtana tuo helvetinkone ampuu LIIKEMIINOJA! Ihan totta. Se ampuu niitä vielä aika pitkälle. Eli jos seuraavalla lipulla on liikenneruuhkaa niin ei kun poksauttelemaan miinoja sinne jo valmiiksi. Aika messevä vekotin!