keskiviikkona, maaliskuuta 26

2142 Rulez

Uuvuttavan BF2 väännön jälkeen BF2142 maistuu todella hyvin. Ylennykset kunniamerkit yms. on näin aluksi aivan käden ulottuvilla ja muutenkin on mukavaa aloittaa ponnistelut aivan pohjalta ilman mitään unlockeja. On mukavaa kun on taas tavoitteita!

Aloitin perus Assault ja otin sillä perusmerkit. Nyt on työn alla Recon, eli snipu. Snipulla on mukavasti paukkuja taskuissa (muutaman unlockin jälkeen) ja lähdin niillä metsästämään räjähdemerkkejä. Olen siinä osastossa päässyt jo hopeiseen asti (kaikkiaan 50 tappoa ja 15 kierroksessa räjähteillä).

Seuraavana voisi yrittää aika vaikeaa Collectors Badgeä (puukotukset) hopeisena. Pronssiseen ei tarvitse kuin 7 puukotusta kierroksessa. Hopeaa varten pitäisi olla kaikkiaan 50 puukotusta ja saada sen päälle vielä puukko heilumaan kuolettavasti 10 kertaa kieroksen aikana. Huh! Voi olla, että jätän toistaiseksi, vaikka tuo 50 onkin jo koossa. Puukotusten lomassa sattui tuo markulli_fi:kin jäämään morani alle!

Kun noista merkeistä saa vielä ihan mukavasti pisteitä (20 pronssista ja 500 hopeisesta) niin ylennyksiäkin satelee aivan mukavasti. Kun BF2sessa on seuraavaan ylennykseen edelleen matkaa 14 7oo pistettä on ihan mukavaa saada välillä jotakin täällä 2142sen puolella aikaiseksi! Vielä kun Unlockejakin on vaikka kuinka paljon per sotilas on ylennyksistä oikeasti hyötyäkin. BF2sen puolella en oikeastaan tiedä mitä haluaisin seuraavaksi unlock puolelta!

Ei tämä varmaan ole pysyvä olotila, mutta kivaa vaihtelua nyt ainakin. Piristää mukavasti tätä battlefield kuumetta.

2 kommenttia:

Markulli kirjoitti...

No Rulez!
Taidan siirtyä tuonne 2:sen puolelle kuitenkin, ei tuo jostain syystä oikein natsaa. Jotenkin tuntuu niin erilaiselta, vaikka on samalla moottorilla tehty. 2:sen puolella vain on kummallisesta syysta parempi "tatzi" ja pelattavuus on astetta mukavampi.

Kai se johtuu ettei noihin kenttiin oikein totu tai syty. Oikeastaan tuo Titan muoto on ainut missä on vähän nostetta nyt kun on oppinut vähän sitä pelaamaan.

Täytyy sitä kuitenkin välillä kokeilla tätä uuttakin puolta, mutta valtaosa ajasta kyllä menee tuolla nykyajan taistelukentillä!

Jamppu kirjoitti...

Niin ne kokemukset ovat erialisia. Itse kyllä usko "tatzin" tulevan kokemuksesta.

Kun muistelen markullin ensimmäisiä hapuilevie askelia BF2sen puolella, oli kommentit aika lailla saman laisia. Mutta kun muutakaan ei ollut tarjolla niin peli jatkui.

Ajan saatossa alkoi kartat tulla tutuiksi ja pelimekaniikka osaksi kättä. Nykytilan voi kaikki katsoa tilastoista ;)

Mutta jos se BF2 maistuu niin voi sitäkin välillä pelata. Kyllä minäkin aijon pikkasen sitä aina välillä edistää, kun niitä pisteitä seuraavaan ylennykseen pitäisi kerätä. On vaan niin paljon motivoivampaa kerätä joitakin satoja pisteitä, kuin 14700 pistettä :(

Toistaiseksi vielä intoa on enemmän BF2142:sen puolelle.