perjantaina, maaliskuuta 21

Pettymyksestä pieneen nousuun

Täytyy myöntää, että ensimmäiset kierrokset 2142:ssa perinteisen BF2:sen jälkeen oli melkoinen pettymys. Peli tuntui todella kliiniseltä, laitteiden ohjaustavat ovat aika lailla erilaisia (helikopteri, leijuntatankit ym.) ja aloitusaseet vielä huonommilta kuin vanhemmassa BF:ssä.

Nyt n. 40 kierroksen jälkeen tuntuma sekä kenttiin että aseisiin on hieman noussut, mutta valitettavasti pienen nousuman jälkeen taas viime illan parilla viimeisellä kierroksella alkoi tympiä pelin pelattavuus.

Toivottavasti tästä vielä mieli nousee, muuten palaan BF2:sen puolelle hyvinkin nopeasti...

3 kommenttia:

Jamppu kirjoitti...

Minulla sen sijaan on aika lailla päinvastainen fiilis!

En tiedä miksi, mutta BF2142 tuntuu jotenkin (ainakin vaihteen vuoksi) paljon mehukkaammalta. Suurin yksittäinen syy on tavoittellisuus, eli kun on aloitettu alusta on ylennyksia, unlockeja, mitaleita ja muita paljon otettavissa. Jatkuvasti tulee pelattua vielä yksi peli, jos vaikka saisi seuraavan ylennyksen. Lisäksi spekulointi unlockejen kanssa on piristävää vaihtelua.

Lisäksi minulla on vähän sellainen tunne, ettei BF2142sessa ole niin totaalisia ammattilaisia kuin BF2sen puolella. Melkein kierros kuin kierros sujuu kohtalaisesti. Vielä kun saa nuo unlockit kohdalleen, niin pelinautinto sen kun kasvaa.

Kyllä tähänkin vielä varmaan kypsyy, mutta kivaa on!

Markulli kirjoitti...

Jaa-a, kävin tuossa tänä aamuna BF2:sen puolella ja heti eka kierros infantria, 40 tappoa ja toinen tila. Seuraava kierros pelkällä helikopterilla vajaa 20 tappoa. Viimeinen kierros panssarissa 30 tappoa. Joko ne ammattilaiset olivat vielä nukkumassa tai sitten pieni käynti uudemman pelin puolella teki todella hyvää :)

Itselläni alkaa olla nuo BF2:sen kaikki peruskerättävät asiat jo tehtynä, mutta onhan siellä mitalit jotka vaativat melkoisen määrän tappoja ym. vielä edessä.

Ei voi vain mitään, mutta tuo 2142 tuntuu liian kliiniseltä, mutta täytyy yrittää aina välillä käydä sielläkin puolella...

Jamppu kirjoitti...

Eipä ole Markullia paljon näkynyt. Minä olen vieläkin ihan mehuissani, kun on niin paljon tehtävää! Ylennyksiä tulee tiuhaan tahtiin, mutta unlockejakin riittää, vaikka jokaisesta ylennyksestä unlock piste napsahtaakin. Vaikeaa on vain päättää mihin niitä kallisarvoisia unlock pisteitä käyttää ;)

Viimeisen kolmen päivän aikana en ole käynnistänyt kertaakaan BF2sta vaan pelannut muutaman tunnin BF2142sta.

MAISTUU KYLLÄ

En tiedä mikä Markullin pelissä mättää. Veikkaisin, että eniten tottumus ja toinen merkittävä tekijä on tuntemattomat yksityiskohdat 2142sen osalta. BF2sessa Markulli jo tuntee kaikki kikat, kartat, aseet, ajoneuvot ja hyvät mestat. BF2142sen osalta tämä kaikki on vielä hämärän peitossa.

Kyllä minäkin vielä varmaan käyn BF2stakin, mutta kun seuraavaan ylennykseenkin on matkaa vielä toistakymmenta tuhatta pistettä ja vaikka ylennyksen saakin, ei ole oikeastaan unlockia, jota kaipaisin... BF2142 puolella on vaan ehemmän tekemistä.