maanantaina, huhtikuuta 23

Tavoite: Titaanimerkki


Tämä alkaa olla jo trendi, että kun oikein mollaan jotakin tavoitetta mahdottomaksi niin silloin se saavutetaan. Eli juuri kun tuossa mollasin tuota titaanihyökkäyksen kunniamerkin hopeista versiota, niin samana iltana sen sitten sain!

Olin jo kyllästyä tuon yrittämiseen, sillä 15 hyökkäyspistettä oli näköjään todella vaikea tavoittaa. Kulta merkki olisi sitten 30 hyökkäyspisteenpäässä...mutta ihan vähään aikaan en sitä tavoitteekseni aseta! Hyökkäyspisteitä saa vihollistitaanin tykkien ja ilmatorjunta-aseiden tuhoamisesta sekä vihollistitaanissa tehdyistä kuolemantuottamuksista. En ole aivan varma saako titaanin tykkien tuhoamisesta rajattomasti pisteitä, sillä kun yritin toistuvasti tuhota tykkejä merkkiä metsästäessäni ei enää ruudulle tullutkaan "titaanihyökkäyksen piste" ilmoitusta! Saavutin merkin isolla titaanipalvelimella, jossa vihollistitaanin kannella oli kovaakin kovempi taistelu. Menin toistuvasti kannen tohinaan mukaan ja sain sieltä sitten kasaan tuon tarvittavan määrän.

Tällä hetkellä 30 titaanihyökkäyksen pistettä (=kultamerkki) tuntuu varsin utopistiselta. Mutta katsotaan nyt. Ehkä sekin päivä vielä koittaa...

Ei kommentteja: