maanantaina, huhtikuuta 9

Peli etenee

Tilastollisista ongelmista huolimatta on minulla kasassa jo 200 eri ihmisen dog tagia. Eli nyt on toinenkin 200 puukotuksen merkkipaalu tavoitettu.

Tätä ei kuitenkaan voi pitää minään varsinaisena tavoitteena, niitä nyt vaan tulee. Valittelin tuossa jokin posti sitten, ettei meinaa pelistä löytyä enää tekemistä. Tämä vaivaa edelleen. Ajattelin pistää muutaman tavoitteen tänne blogiin ja sitten seurata pelikertojen jälkeen tavoittelun etenemistä.

Helpoin tavoitteista lienee seuraava sotilasarvo. Se on enää joidenkin satojen pisteiden päässä. Eversti (1. lk) => Komissaari (2. lk). Pisteitä tarvitaan enää 396, eli tuohan on aivan kohta. Sanoisin, että nuo pisteet on melkein yhdellä istumalla tehty - varsinkin jos mukaan saa muutaman kunniamerkin tms.

Merkeistä tavoittelen pioneerin asiomerkkiä, johon vaaditaan 8 korjauspistettä yhden kierroksen aikana. Kuulostaa helpolta, mutta korjattavaa on todella vaikea löytää kun sitä oikein etsimällä etsii. Olen jo monta kertaa tätä yrittänyt tavoittaa, mutta 4 pistettä pidemmälle en ole tainnut vielä päästä.

Nauhoista olisi onnistuneen talvioperaation nauha vain yhden Goljatin tapon päässä. Goljatin tuhoaminen on vaan vähän arpapeliä, kuka nyt sitten sattuukin ampumaan sen viimeisen - tappavan laukauksen.

Pinsseissä on pitkäaikaisena "haaveena" ollut lähitaistelijan ansioneula, jonka saa kun tappaa haulukolla 10 yksilöä kierroksessa. Kuulostaa helpolta, mutta tuo haulikko on minusta aivan p**ka vehje. Se ei tapa ketää ei sitten millään. Olen varmaan tähän mennessä onnistunut haulikoimaan max 4 per kierros. Matkaa merkkiin vielä on, mutta eiköhän tuo ole tehtävissä, kunhan opin haulikon tavoille.

Tuossahan noita tavoitteita sitten on. Raportoin edistymisestä tänne blogiin, kunhan pääsen taas kentille.

2 kommenttia:

Anssi Hakkarainen kirjoitti...

Pitäisiköhän minunkin miettiä tavoiteasetantaani? Nimittäin huhtikuussa peliaikaa on kertynyt ruhtinaalliset 3 minuuttia..joo-o eipä tuossa ole paljon seliteltävää :) Yritän parantaa tapani ja olla vähemmän puntiksella.

Jamppu kirjoitti...

Tavoitteena voi tietysti olla pelata yli 3 minuuttia kuussa ;)

Ei ole Hakkista näkynyt taistelukentillä. Luulenpa, että meillä muillakin tahti hiipuu, kun kesä tulee. Mutta sitä odotellessa...

Kannattaa muuten asettaa jotakin tavoitteita. Niitä on sitten mukava tavoittaa. Esim. erilaisista merkeistä saa ihan mukavasti pisteitä. Monet merkeistä saa vain kerran, eli sinulla olisi ihan mukavasti pisteitä otettavissa. Pieni zemi ja kuukausitilastot ovat sinun!