tiistaina, toukokuuta 13

Piparimagneetteja

Jatkoa tuohon edellisen kirjoittajan vinkkeihin, jos haluaa saada kultaisen badgen (tai hopeisenkin) helpommin titaanipelimuodon puolella.

Titaanin puolustaja (30 puolustuspistettä):

Valitse peli jossa titaanit voivat liikkua ja heti pelin alettua yritä napana keulakanuuna itsellesi. Tällä jokainen tappo tuo yhden puolustuspisteen, joten jo kymmenellä tapolla on helpompi saavuttaa vaadittavat 20 tappoa sitten kun titaanin suojat ovat alhaalla. Kun suojat hajoavat siirry taistelemaan kannelle. Pelissä on suhteellisen helppoa tehdä loput vaadittavat 20 tappoa kultaiseen merkkiin.

Titaanin taistelija (30 hyökkäyspistettä):

Vastaavasti kuten puolustettaessa voit hankkia hyökkäyspisteitä jo etukäteen tuhoamalla titaanin tykkejä, joista saa maksimissaan 8 hyökkäyspistettä. Tuhoa riittävän monta tykkiä IT-tykeillä, panssarintorjunta-aseella tai ilmatorjunta-aseella. Tämän jälkeen siirry taistelemaan vihollisen titaanin kannelle ja jo 22 tapon jälkeen rintaa koristaa jo uusi kultainen merkki.

Viimeinen titaanin merkki onkin sitten "Titaanin tuhoaja"-merkki, joka on itsellä vielä hakusessa. Useamman kertaa on jo käynyt niin, että kierroksen aikana on tullut tuhottua joko kaikki konsolit mutta ei ydintä tai kaksi konsolia ennen ydintä. Eiköhän sekin päivä vielä koita...

Ei kommentteja: