perjantaina, kesäkuuta 22

Kenraalit jaksaa heilua

WHO Klaanin peli-into on ollut näin kesäaikaan hieman laimeaa. Hakkis ei pelaa lainkaan ja toistaiseksi Jalperttikin on pelannut vain puoli tuntia koko kesäkuussa.

Onhan tilastollisesti minunkin pelitunnit hiukan vähenneet. Siihen vaikuttaa suuresti kaksi asiaa
1) Ylennyksiä ei ole enää tarjolla, joten mitäpä tässä heilumaan
2) On kesä ja aikaa kuluu myös ulkona olemiseen ja golfiin

Silti yllätyin hieman itsekin, että jaksan edelleen innostua pelistä, vaikka tavoitteet ovat jo aika vähissä. Pelaaminen on edelleen kivaa ja nettivastustajien muiluttamisesta saa edelleen mielihyvää.

Ja onhan pelissä jokaisen kierroksen jälkeen statistiikat siitä, kuinka hyvin pärjäsit juuri sillä kierroksella. Ainahan on hyvä tavoitella niitä kärkisijoja kierroskohtaisestikin.

On se vaan hyvä peli, kun se jaksaa aina vaan innostaa. On oikeastaan aika vaikeaa kuvitella, että pelaisin mitään muuta peliä niinä pieninä hetkinä, kun ylipäätään ehdin pelata.

Uusi lisäosa tai kokonaan uusi Battlefield alkaisi olla paikallaan - vaikka meneehän tämä näköjään näinkin...

2 kommenttia:

Anssi Hakkarainen kirjoitti...

Hakkis pelailee taas syssymmällä :)
Vaikka kyllähän tämä on jo puhki pelattu..sentään melkein 1000 pointsia ;)

Jamppu kirjoitti...

Musta jotenkin tuntuu, ettei Hakkis oikein päässyt sisälle peliin. Mullakin oli alussa aika vaikeaa tuo peli ja tuntui, että tahti oli aivan liian kovaa eikä oikein saanut muuta aikaiseksi kuin kuoltua itse.

Mutta kun sen vaiheen yli pääsi ja alkoi vähän oppia niin siitä se sitten lähti. Nyt on edelleen ihan kiva pelailla, vaikka tavoitteita on aika vähän enää jäljellä.

Tärkein oppi on melkein tuo karttojen opettelu ja kaikenlaisten kikkapaikkojen oppiminen. Aika äkkiä oppii ne mestat joissa yleensä tapahtuu tai joista pääsee livahtamaan vihulaisen selustaan. Hyviä alotuskarttoja on just noi ryynäysmäpit esim Cerbere, jota oletkin innolla pelannut. Kokeilepa myös Camp Gibraltaria - se on kanssa kiva ryynäys kartta jossa on aika vähän ajoneuvoja.

Kokonaan uusi kokemus on sitten siirtyä ajoneuvokenttiin ja opetella ajoneuvojen salat - siihen vielä päälle lentopelit... Kyllä se on vaan kiva ja monipuolinen peli tuo Battlefield.