lauantaina, heinäkuuta 26

Kirurgin tarkkaa veitsityöskentelyä

Battlefield: Bad Company sisältää 2142 pelin tapaan Dog Tag systeemin, eli jokaisesta veitsellä tapetusta kaverista saa muistoksi tuntolevyn (=Dog Tag). Tämä on siis ikään kuin päänahka, Joita voi metsästää.



Vaikkei koskaan olisi Battlefieldia pelannut voi varmasti jokainen kuvitella, kuinka hankalaa on taistella esimerkiksi rynnäkkökivääriä vastaan vain veitsen kanssa ;) Näitä Dog Tagejä tulee kuitenkin tasaisesti. BF 2142sen puolella minulla on niitä jo satoja. Juuri aloittamassani Bad Companyssäkin olen saanut kerättyä jo liki puolensataa päänahkaa.



Tässä taannoin tapahtui jotakin ainutlaatuista. Sain kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Olin menossa korjaamaan taistelun keskellä yhtä omista tankeistamme. Samaan aikaan pari vihulaista oli menossa tekemään tihutöitä samalle tankille. Olimme kaikki yhdessä isossa joukossa keskellä taistelukenttää ja minulla oli kädessä vain ajoneuvon korjain!



Vaistomaisesti huitaisin kerran veitsellä - ja kas kummaa KAKSI kaveria mätkähti kuolleena maahan! Sain siis yhdellä veitsen sivalluksella aikaiseksi kaksi tappoa!



Arvatkaa vain näyttääkö tilastoissa hyvältä, kun käyttää veistä vain kerran koko kierroksella ja saman tien napsahtaa kaksi Dig Tagia. Osumatarkkuus aseella vaatimnattomat 200%


Ei kommentteja: